Wednesday, July 21, 2010

waiting 4 the next day =)

Posted by eMma at 12:21 PM 2 comments

masa berlalu dgn pantas.....sedar x dah nak abis tahun ni.....byk perkara yg aku belajar...
aku masih meneruskan idup ni wlpun kadang kala agak pahit dugaan yg terpaksa aku lalui....
tp aku tetap terus berdiri dan terus menceriakan org2 yg aku sayang.....
tanpa mereka aku x mampu berdiri sorang diri....

hurmmmm 4get it the past build a new life.....
waiting 1 day all my dreams will comes true with full of happiness...hope so =)
idup ni mcm roda kadang kita kat atas dan kadang kita kat bawah....
no matter wat life has 2 go on.....

~hope the day i waiting 4 will b soon~

Friday, July 16, 2010

new life new destiny =)

Posted by eMma at 1:26 AM 2 comments

ermm btw dah lama x post blog ni....too busy....kepada si dia selamat pengantin baru...may god bless u...semoga u dapat apa yg u nak....jagalah dia sebaik mungkin....
jgn ulangi kesilapan yg sama cuba utk jd lebih baik dr sebelumnya....
amin....

aku masih mcm ni lagi.....dgn idup yg lebih sempurna tanpa dia dan lebih bahagia di samping kwn2 yg byk support i...thnks guyz...such a wonderfull ting tat i had be4......btw x byk yg leh aku citerkan skrg kerana idup aku penuh dgn aktiviti yg blh buat aku realize dunia sebenar.....pengalaman lama betul2 mengajar aku erti sebenar kehidupan dan buat aku lebih tabah....

Wednesday, July 21, 2010

waiting 4 the next day =)


masa berlalu dgn pantas.....sedar x dah nak abis tahun ni.....byk perkara yg aku belajar...
aku masih meneruskan idup ni wlpun kadang kala agak pahit dugaan yg terpaksa aku lalui....
tp aku tetap terus berdiri dan terus menceriakan org2 yg aku sayang.....
tanpa mereka aku x mampu berdiri sorang diri....

hurmmmm 4get it the past build a new life.....
waiting 1 day all my dreams will comes true with full of happiness...hope so =)
idup ni mcm roda kadang kita kat atas dan kadang kita kat bawah....
no matter wat life has 2 go on.....

~hope the day i waiting 4 will b soon~

Friday, July 16, 2010

new life new destiny =)


ermm btw dah lama x post blog ni....too busy....kepada si dia selamat pengantin baru...may god bless u...semoga u dapat apa yg u nak....jagalah dia sebaik mungkin....
jgn ulangi kesilapan yg sama cuba utk jd lebih baik dr sebelumnya....
amin....

aku masih mcm ni lagi.....dgn idup yg lebih sempurna tanpa dia dan lebih bahagia di samping kwn2 yg byk support i...thnks guyz...such a wonderfull ting tat i had be4......btw x byk yg leh aku citerkan skrg kerana idup aku penuh dgn aktiviti yg blh buat aku realize dunia sebenar.....pengalaman lama betul2 mengajar aku erti sebenar kehidupan dan buat aku lebih tabah....
 

have A look! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal