Sunday, January 31, 2010

wat a bad day in thaipusam =(

Posted by eMma at 9:17 PM 2 comments
hurmm x tau mcm mana nak mulakan....
buts it really my bad day.....i cant accept it!!!

ermm mcm mana arr nak mulakan =/
k, citernya bermula pas aku blk keje ptg kemarin.....
then straightly i g queensbay fetch my fwens there......
then i ajak dia g mkn kat gurney drive mkn passembor lg pun dia tingin gak nak mkn laksa....
kita owg pun mkn la kat gurney 2 sampai la bf dia dtg ambik dia....
then per lg i blk sowg la......

k nak dijadikan citer i nak cpt sgt....then i try to find shortcut....
suddenly i salah jalan lak then i stuck kat tempat owg india dok thaipusam....
oh god!!!tuhan jer tau mcm mana perasaan i.....
i totally cant control my self......
diaowg marah gila kat i then diaowg ketuk pintu and tingkap i....

but thnks god lastly i'll be send one india guy tat help me out from there.....
thnks a lot raj....u save my life....really appricate it...
x tau nak ckp mcm mana perasaan i waktu 2.....
im totally fobia right now.....
i still x leh nak tgk owg indian.....im trying 2 bring back my spirit right now.....

pls pray 4 me guys......

2morrow, 2morrow & 2morrow...

Posted by eMma at 9:59 AM 0 comments
adehz mcm nak bersajak jew...
weeee ~
actually apa yg aku nak citer is more bout my new life now....
hehe, its really make me proud wif my self.....
here i am...still standing right now even i fell down too many times b4.....
anyway my new life had been started right now.....
its been so xcited 4 me bcoz im just wanna away from the darkness ....
ermm now im just tink 4 my own 4ture....
everyting i do, i do it 4 u my heartbeat, my soul and my evrytink....
love u mama.....im going to make them appy right now.....
my family is evrytink.....

now new life has been started so wake up gurlz (huhu.....)
4cus 2 work and my carrier.....tats is more important 2 me...
hope tis year is a gud year 4 me to start new life wif joyless, appinest & bla.....bla....
hehehe =)
aminnnnnn =)


Saturday, January 16, 2010

nEw liFe ;))

Posted by eMma at 5:58 AM 1 comments
i feel better now.....huhu~
so i already 4get it the past tat make me hurt before!!!
(ngeeee.....=) ngeeeee)

im appy right now with my new life.....
with beloved family and fwens tat always there 4 me.....
actually people arround me tat make me strong to go on thru the life ;))
thnks a lot.....hope tat tis year will be the beginning of my life
so tat i will achieve my mission and appy then before.....
hope so.....


Thursday, January 7, 2010

tak seindah biasa ('_')

Posted by eMma at 3:44 AM 3 comments
nama pun kehidupan so apa yg kita impikan x seindah biasa.....
-huhu- tajuk pun dah berbunga....
tp ini la hakikatnya.....kita merancang dan mengejar utk kebahagiaan....
tp sebenarnya semakin kita mengejar impian tu semakin jauh utk kita mengapainya....

sedar atau tidak apa yg kita kejarkan selalunya akan buat kita 'down ' apabila kita
menemui kegagalan.....sakit dan peritnya hanya allah jer yg tahu....
tp owes remember apa yg terjadi atas diri kita adalah yg terbaik utk kita.....
itu lah cara utk kita menghadapi cabaran.....

apa yg kita bina bertahun2 belum tentu akan membuahkan hasil...
kita memerlukan bertahun2 utk mebina....memerlukan kesabaran yg dalam utk membina
tetapi menghancurkannya hanya sekelip mata jer...hanya sekelip mata jer
susah payah,jerit perit kita akan musnah begitu jer andai kita leka......
tapi jangan pandang ia sebagai satu musibah anggap sebagai ujian....
dan jadikan ia sebagai satu pengalaman dan pengajaran yg berharga
yg x boleh dikutip di mana2......

so start to build a new life.....past is past x perlu dikenang.....
apa yg terjadi adalah sebagai challenge dlm diri supaya kita lebih kuat dan tabah....
i'll take it on positive way ;))

It takes a minute to have a crush on someone, an hour to like someone, and an day to love someone… but it takes a lifetime to forget someone.



Tuesday, January 5, 2010

don't tink so it will be happen!!!

Posted by eMma at 4:06 AM 1 comments
It takes a minute to have a crush on someone, an hour to like someone, and an day to love someone… but it takes a lifetime to forget someone

x terlintas langsung kat fikiran aku yg kami akan berjumpa lg....
x kisah la secara dirancang atau x dirancang.....
tp apa yg jelasnya aku happy.......aku rasa mcm dlm mimpi jew.....
even until now he still carying as before and care bout me....
asking me here and there...asking me bout my life now...asking me bout my family....
so glad 2 know person as you 'mr.ammar' ;))

the problem is we a born not  4 each other......guess so!!!
huhu~

no matter what thanks a lot 4 being a part of my life....



Sunday, January 31, 2010

wat a bad day in thaipusam =(

hurmm x tau mcm mana nak mulakan....
buts it really my bad day.....i cant accept it!!!

ermm mcm mana arr nak mulakan =/
k, citernya bermula pas aku blk keje ptg kemarin.....
then straightly i g queensbay fetch my fwens there......
then i ajak dia g mkn kat gurney drive mkn passembor lg pun dia tingin gak nak mkn laksa....
kita owg pun mkn la kat gurney 2 sampai la bf dia dtg ambik dia....
then per lg i blk sowg la......

k nak dijadikan citer i nak cpt sgt....then i try to find shortcut....
suddenly i salah jalan lak then i stuck kat tempat owg india dok thaipusam....
oh god!!!tuhan jer tau mcm mana perasaan i.....
i totally cant control my self......
diaowg marah gila kat i then diaowg ketuk pintu and tingkap i....

but thnks god lastly i'll be send one india guy tat help me out from there.....
thnks a lot raj....u save my life....really appricate it...
x tau nak ckp mcm mana perasaan i waktu 2.....
im totally fobia right now.....
i still x leh nak tgk owg indian.....im trying 2 bring back my spirit right now.....

pls pray 4 me guys......

2morrow, 2morrow & 2morrow...

adehz mcm nak bersajak jew...
weeee ~
actually apa yg aku nak citer is more bout my new life now....
hehe, its really make me proud wif my self.....
here i am...still standing right now even i fell down too many times b4.....
anyway my new life had been started right now.....
its been so xcited 4 me bcoz im just wanna away from the darkness ....
ermm now im just tink 4 my own 4ture....
everyting i do, i do it 4 u my heartbeat, my soul and my evrytink....
love u mama.....im going to make them appy right now.....
my family is evrytink.....

now new life has been started so wake up gurlz (huhu.....)
4cus 2 work and my carrier.....tats is more important 2 me...
hope tis year is a gud year 4 me to start new life wif joyless, appinest & bla.....bla....
hehehe =)
aminnnnnn =)


Saturday, January 16, 2010

nEw liFe ;))

i feel better now.....huhu~
so i already 4get it the past tat make me hurt before!!!
(ngeeee.....=) ngeeeee)

im appy right now with my new life.....
with beloved family and fwens tat always there 4 me.....
actually people arround me tat make me strong to go on thru the life ;))
thnks a lot.....hope tat tis year will be the beginning of my life
so tat i will achieve my mission and appy then before.....
hope so.....


Thursday, January 7, 2010

tak seindah biasa ('_')

nama pun kehidupan so apa yg kita impikan x seindah biasa.....
-huhu- tajuk pun dah berbunga....
tp ini la hakikatnya.....kita merancang dan mengejar utk kebahagiaan....
tp sebenarnya semakin kita mengejar impian tu semakin jauh utk kita mengapainya....

sedar atau tidak apa yg kita kejarkan selalunya akan buat kita 'down ' apabila kita
menemui kegagalan.....sakit dan peritnya hanya allah jer yg tahu....
tp owes remember apa yg terjadi atas diri kita adalah yg terbaik utk kita.....
itu lah cara utk kita menghadapi cabaran.....

apa yg kita bina bertahun2 belum tentu akan membuahkan hasil...
kita memerlukan bertahun2 utk mebina....memerlukan kesabaran yg dalam utk membina
tetapi menghancurkannya hanya sekelip mata jer...hanya sekelip mata jer
susah payah,jerit perit kita akan musnah begitu jer andai kita leka......
tapi jangan pandang ia sebagai satu musibah anggap sebagai ujian....
dan jadikan ia sebagai satu pengalaman dan pengajaran yg berharga
yg x boleh dikutip di mana2......

so start to build a new life.....past is past x perlu dikenang.....
apa yg terjadi adalah sebagai challenge dlm diri supaya kita lebih kuat dan tabah....
i'll take it on positive way ;))

It takes a minute to have a crush on someone, an hour to like someone, and an day to love someone… but it takes a lifetime to forget someone.



Tuesday, January 5, 2010

don't tink so it will be happen!!!

It takes a minute to have a crush on someone, an hour to like someone, and an day to love someone… but it takes a lifetime to forget someone

x terlintas langsung kat fikiran aku yg kami akan berjumpa lg....
x kisah la secara dirancang atau x dirancang.....
tp apa yg jelasnya aku happy.......aku rasa mcm dlm mimpi jew.....
even until now he still carying as before and care bout me....
asking me here and there...asking me bout my life now...asking me bout my family....
so glad 2 know person as you 'mr.ammar' ;))

the problem is we a born not  4 each other......guess so!!!
huhu~

no matter what thanks a lot 4 being a part of my life....



 

have A look! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal