Wednesday, December 16, 2009

memaafkan buat aku rasa tenang.....

Posted by eMma at 2:22 AM
noting else tat i can say...forgiveing others really make me fell free and more appy than before...bagi aku allah 2 maha besar...owg yg bt salah dgn aku sendiri yg send me text minx maaf...dia sendiri yg sedar akan kesilapan dia sehingga menyebabkan aku dibenci oleh sesorng....bagi aku simple jer....what u give u get back...so tats y aku lebih suka berdiamkan diri....lastly we were know who in the right place....is it???

apa yg u guys kata kat i...i accept it becoz i know who i am...im not too good 4 ur guys is it???so i let u guys keeping say everyting till u guys statisfied.....first of all i nak u guys tau yg i x pernah rasa i betul...i just nak tell the thru so its up 2 u guys nak kata i apa pun....for me the most important things is god!!!Allah tau maksud i....so u guys pandai2 la nilai sendiri.....thanks 4 evrythng.....;))

Soalan tersendu
Balas hampa bisu
Tuhan, tunjuk sesuatu
Apa dia yang satu itu...

Tunjukkan aku..
Tunjukkan aku..

Apa bisa ku cinta
Kamu seperti mana
Aku dicinta kamu
Aku dijaga kamu

Atau kamu terlalu
Indah buat diriku
bidadari diriku
aku pun tak menahu..

1 comments on "memaafkan buat aku rasa tenang....."

Mohamad Faizul Kamaruddin on February 10, 2014 at 12:16 AM said...

I Love U so much....
I really2 miss u syg i nor ajimah...

Post a Comment

Wednesday, December 16, 2009

memaafkan buat aku rasa tenang.....

noting else tat i can say...forgiveing others really make me fell free and more appy than before...bagi aku allah 2 maha besar...owg yg bt salah dgn aku sendiri yg send me text minx maaf...dia sendiri yg sedar akan kesilapan dia sehingga menyebabkan aku dibenci oleh sesorng....bagi aku simple jer....what u give u get back...so tats y aku lebih suka berdiamkan diri....lastly we were know who in the right place....is it???

apa yg u guys kata kat i...i accept it becoz i know who i am...im not too good 4 ur guys is it???so i let u guys keeping say everyting till u guys statisfied.....first of all i nak u guys tau yg i x pernah rasa i betul...i just nak tell the thru so its up 2 u guys nak kata i apa pun....for me the most important things is god!!!Allah tau maksud i....so u guys pandai2 la nilai sendiri.....thanks 4 evrythng.....;))

Soalan tersendu
Balas hampa bisu
Tuhan, tunjuk sesuatu
Apa dia yang satu itu...

Tunjukkan aku..
Tunjukkan aku..

Apa bisa ku cinta
Kamu seperti mana
Aku dicinta kamu
Aku dijaga kamu

Atau kamu terlalu
Indah buat diriku
bidadari diriku
aku pun tak menahu..

1 comments:

Mohamad Faizul Kamaruddin said...

I Love U so much....
I really2 miss u syg i nor ajimah...

Post a Comment

 

have A look! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal