Wednesday, September 30, 2009

rEzeKi

Posted by eMma at 5:49 PM
hmm minggu yg membosankan.....class sume x der....makin bertambah la penyakit malas menular dalam diri....keje bertimbun2.....class ganti pasit menanti......semoga allah memberi kekuatan utk menghabiskan sem 4 ni.....

apa yg aku cari dlm hidup ni masih samar....aku sendiri tak pasti apa yg aku inginkan dalam hidup aku....hmmm....anyaway bt masa singkat ni hanya nak abiskan my study then fine some job tat can be some of my carrire.....hmm, x sabarnya nak keje then i can buy anythng to mama....

setelah aku baca kisah ustaz yang kehilangan ibu tercinta aku x dapat bayang kan mcm mana keadaan aku kalau di tempat ustaz....aku mohon semoga aku diberi kekuatan seperti ustaz.....

"Sebelum DIA memberi kesenangan kepada manusia, DIA berikan dulu kesusahan dan kerumitan. Semakin besar kesusahan itu, semakin besar kesenangan yang bersembunyi di belakangnya. Cuma kita perlu berusaha mencari kesenangan dan sabar menghadapi kesusahan. Jadi kita perlu banyakkan berdoa."

0 comments on "rEzeKi"

Post a Comment

Wednesday, September 30, 2009

rEzeKi

hmm minggu yg membosankan.....class sume x der....makin bertambah la penyakit malas menular dalam diri....keje bertimbun2.....class ganti pasit menanti......semoga allah memberi kekuatan utk menghabiskan sem 4 ni.....

apa yg aku cari dlm hidup ni masih samar....aku sendiri tak pasti apa yg aku inginkan dalam hidup aku....hmmm....anyaway bt masa singkat ni hanya nak abiskan my study then fine some job tat can be some of my carrire.....hmm, x sabarnya nak keje then i can buy anythng to mama....

setelah aku baca kisah ustaz yang kehilangan ibu tercinta aku x dapat bayang kan mcm mana keadaan aku kalau di tempat ustaz....aku mohon semoga aku diberi kekuatan seperti ustaz.....

"Sebelum DIA memberi kesenangan kepada manusia, DIA berikan dulu kesusahan dan kerumitan. Semakin besar kesusahan itu, semakin besar kesenangan yang bersembunyi di belakangnya. Cuma kita perlu berusaha mencari kesenangan dan sabar menghadapi kesusahan. Jadi kita perlu banyakkan berdoa."

0 comments:

Post a Comment

 

have A look! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal