Monday, November 23, 2009

lawatan ke ladang come-beng

Posted by eMma at 12:13 AM

yey there was lot of xperience going there!!!very fun to spend one whole day there(should b post last night but suddenly im going to watching movie 2012)hehe......ermm byk yg aku bljr kat sana....dari penjagaan anak ke induk kambing...its give me more knowledge.....it was fun...

early morning kami tgk mcm mana nak buat EM(baja organik)....then lawat kandang kambing....waktu 2 aku dibenarkan beri anak kambing minum susu....cute sgt....then aku diberi peluang untuk suntik vitamin kat kambing,perah susu kambing and many more....aku x kan lupa semua pengalaman ni.....

kwn2 yg supportive thanks erkkkk.....its was very fun to spend time wif u guys....segala kenangan kita bersama x kan dilupakan.....insyllh semoga dgn kursus yg aku sertai ni akan membawa hasil kelak.....

0 comments on "lawatan ke ladang come-beng"

Post a Comment

Monday, November 23, 2009

lawatan ke ladang come-beng


yey there was lot of xperience going there!!!very fun to spend one whole day there(should b post last night but suddenly im going to watching movie 2012)hehe......ermm byk yg aku bljr kat sana....dari penjagaan anak ke induk kambing...its give me more knowledge.....it was fun...

early morning kami tgk mcm mana nak buat EM(baja organik)....then lawat kandang kambing....waktu 2 aku dibenarkan beri anak kambing minum susu....cute sgt....then aku diberi peluang untuk suntik vitamin kat kambing,perah susu kambing and many more....aku x kan lupa semua pengalaman ni.....

kwn2 yg supportive thanks erkkkk.....its was very fun to spend time wif u guys....segala kenangan kita bersama x kan dilupakan.....insyllh semoga dgn kursus yg aku sertai ni akan membawa hasil kelak.....

0 comments:

Post a Comment

 

have A look! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal