Saturday, November 7, 2009

negeri 9 V.S kelantan

Posted by eMma at 11:11 PM
fuhh wat a hot game between kelantan and negeri9....kelantan dapat pecahkan 'telur' melalui tendangan penalti dari indra putra...hmm aku tertarik sgt dengan skill dan trick dia untuk memboloskan bola dari pihak lawan....hrmm him quite a good player among others on team.....tapi incident yang aku paling benci adalah 'protes' dari penyokong2....aku x faham kenapa dalam dunia yang makin maju sekarang ni masih ada manusia lagi yang bertindak tanpa menggunakan akal fikiran.....hmmm pemain yang main teruk2 korang yang lebih....eh hello wake-up plzzzzzzzzzz!!!!players ok jer kowg melebih.....

tapi apa pun negeri9 menang....yey!3-1 la....good job....last zaquan adha yg sumbangkan gol terakhir utk team negeri9 melalui sepakan penalti...good job man!!!!apa2 pun back to basic la....penyokong2 should give them support bkn la menambahkan lagi masalah during the game....

p/s: belajar la menerima kekalahan seadanya....bukan semua yang kita nak akan dapat....bukan semua yang kita target akan tercapai...kita sebagai manusia harus belajar menerima dengan hati yang redha.....

0 comments on "negeri 9 V.S kelantan"

Post a Comment

Saturday, November 7, 2009

negeri 9 V.S kelantan

fuhh wat a hot game between kelantan and negeri9....kelantan dapat pecahkan 'telur' melalui tendangan penalti dari indra putra...hmm aku tertarik sgt dengan skill dan trick dia untuk memboloskan bola dari pihak lawan....hrmm him quite a good player among others on team.....tapi incident yang aku paling benci adalah 'protes' dari penyokong2....aku x faham kenapa dalam dunia yang makin maju sekarang ni masih ada manusia lagi yang bertindak tanpa menggunakan akal fikiran.....hmmm pemain yang main teruk2 korang yang lebih....eh hello wake-up plzzzzzzzzzz!!!!players ok jer kowg melebih.....

tapi apa pun negeri9 menang....yey!3-1 la....good job....last zaquan adha yg sumbangkan gol terakhir utk team negeri9 melalui sepakan penalti...good job man!!!!apa2 pun back to basic la....penyokong2 should give them support bkn la menambahkan lagi masalah during the game....

p/s: belajar la menerima kekalahan seadanya....bukan semua yang kita nak akan dapat....bukan semua yang kita target akan tercapai...kita sebagai manusia harus belajar menerima dengan hati yang redha.....

0 comments:

Post a Comment

 

have A look! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal